دیوارپوش
دیوارپوش ، دیوارکوب ، پی وی سی و سقف کاذب همگی نام های مشترکی هستند که به مرور ایجاد و بر سر زبان ها افتادند . این محصول در اندک زمانی به دلیل ویژگی های منحصر بفرد خود توانست جایگاه ویژه ای را در بازار ایران و کشورهای همسایه نظیر عراق ، ارمنستان ، گرجستان و … کسب کند . این محصول در مدل های روکش دار ، چاپی ، هات اسمپ و سفید تولید می شود . اما از لحاظ ساختار دارای مدل های تو خالی ، توپر (پلی استایرن) ، ضد ضربه و کلیک می باشند .
تفاوت پانل های کلیک و معمولی در لبه های آن ها می باشد . به این صورت که در مدل کلیک شکاف بین پانل ها قابل رویت نیست. اما در نوع معمولی به سادگی درز و شکاف های میان پانل های نصب شده قابل رویت است.
تاریخچه تولید
کشور چین در ابتدا توانست با بهره گیری از ماده ای خام با نام پلی ونیل کلراید اقدام به تولید این محصول کند . از همین رو مهندسان و طراحان چینی دستگاه های میکسر و اکسترودر را تولید کردند .
تولید این محصول اینگونه است که چندین مواد اولیه را در میکسر با یکدیگر ترکیب می کنند. پس از آن به اکسترودر انتقال می دهند . مواد در اکسترودر تحت دماهای بالا به قالب تزریق و شکل مورد نظر را پیدا می کنند . پس از چین ، ترکیه نیز پیشرفت های قابل توجهی در این زمینه نمود . همچنین یکی از بهترین تولید کنندگان قالب کشور ترکیه می باشد . پس از آن مهندسان کشور عزیزمان نیز ابتدا اقدام به تولید مواد اولیه نمودند و پس از آن توانستیم دستگاه ها و قالب ها را تولید و وارد نماییم.
انواع دیوارپوش ها
دیوار پوش سنگی :
دیوارپوش های سنگی در جنس های مختلف مرمر ، گرانیت ، آنتیک و .. در بازار موجود می باشد. که نوع آنتیک از رایج ترین دیوارپوش های سنگی است.
بیشترین کاربرد آن ها در مکان هایی مانند دیوار پشت تلویزیون و یا شومینه است.
دیوارپوش سه بعدی :
یکی از زیباترین و محبوب ترین نوع دیوارپوش ها هستند. آن ها می توانند انتخاب مناسبی برای تنوع دادن به دکوراسیون داخلی باشد.
دیوارپوشهای سه بعدی به دلیل داشتن ویژگی هایی مانند ضدآب بودن ، ضد حریق بودن و نصب آسان از محبوبیت خوبی برخوردارند.
دیوارپوش چرمی :
یکی از جدیدترین نوع دیوار پوش ها بوده که عایق حرارت و صدا هستند.
از دیوارپوشهای چرمی بیشتر در فضاهایی مانند مهد کودک، هتل ، ساختمان های مسکونی، اداری و ..استفاده می شود.
دیوار پوش چوبی :
دیوارپوش های چوبی همانگونه که از اسمشان مشخص است از تختههای چوبی تشکیل شده که در رنگ های مختلف کنار هم برروی دیوار نصب میشود. می توانند نمایی جذاب به دکوراسیون داخلی منزل و یا محل کارتان ببخشد.
دیوارپوش آلومینیومی :
از قطعات آلومینیومی در رنگ های مختلف ساخته شده که می توانند در ایجاد نمایی جذاب موثر باشند.
یکی از مزایای دیوارپوش های آلومینیومی تمیز کردن آسان آنها است. آلودگی ها به راحتی از روی آن پاک می شود.
دیوار پوش شیشه ای :
دیوارپوش های شیشه ای بیشتر در آشپزخانه استفاده می شود. این نوع دیوارپوش از شیشه هایی با رنگ های مختلف ساخته شده است.
دیوارپوش فومی :
این نوع دیوارپوش ها از فوم پلی اتیلن ساخته شده و عایق صدا و حرارت هستند.
دیوار پوش های فومی به راحتی به کمک قیچی بریده شده و به دلیل پشت چسب دار بودن به آسانی بر روی دیوار نصب می شوند.
دیوارپوش پی وی سی :
از محبوب ترین نوع دیوارپوش ها هستند که به دلیل داشتن ویژگی های زیر انتخاب آنها مقرون به صرفه است:
- قابلیت شست و شو
- عایق صدا و حرارت
- انعطاف پذیری بالا
- نصب آسان
- سبک بودن
- دوام و عمر بالا
نصب دیوارپوش
نصب دیوارپوش ها بر روی دیوار بستگی به نوع آن ها دارد. برای مثال دیوارپوش های فومی به دلیل پشت چسب دار بودن و ضخامت کم به راحتی می توانند توسط خود شما بر روی دیوار نصب شود. اما دیوارپوش پی وی سی به کمک چسب یا رول پلاک برروی دیوار نصب می شود.
به طور کل می توان گفت دو روش برای نصب دیوارپوش وجود دارد :
نصب مستقیم : به کمک وسایلی مانند میخ کوب دیوارپوش برروی سطح دیوار نصب می شود.
این روش مناسب دیوارهایی است که آمادگی لازم جهت نصب دیوارپوش را دارند.
نصب با زیر سازی : اگر دیوار مناسب نصب دیوارپوش نباشد جهت تراز کردن آن باید از زیرساز فلزی استفاده کرد.
در این روش برای نصب، ابتدا سازه فلزی نصب شده و برروی آن دیوارپوش قرار می گیرد.
در صورتی که شما تجربه ای در این زمینه ندارید می توانید با متخصصان ما در سایت پی وی سی پارس تماس گرفته و از آنها کمک بگیرید.
اجزای دیوارپوش
دیوارپوش ها در عرض های بیست سانت و سی سانت توسط پی وی سی پارس تولید می گردند . این محصول دارای قسمت های مختلف لبه نری ، لبه مادگی و پل می باشد . در مجموع ضخامت دیوارپوش ها مورد بررسی نیز قرار می گیرند .
با توجه به قالب ، هر شرکتی ضخامت مختلفی را ارائه می دهد. که معمولا این ضخامت ها بین ۷ میلی متر تا ۹ میلی متر متغیر می باشند . نکته ی بسیار مهم در ساختار ، قدرت پل ها ، لبه نری و انعطاف پذیری لبه مادگی می باشد و ضخامت زیاد مورد توجه نیست . همچنین دو ماده اصلی در تولید این محصول پی وی سی و کربنات کلسیم می باشد.
ویژگی ها
یکی از جالب ترین قابلیت های دیوارپوش خاصیت شبیه سازی آن می باشد . در طول سال ها تجربه ای که در این صنعت کسب شد ، توانستیم طرح های کاملا شبیه به سنگ ، چوب ، کاغذ دیواری و آجر را تولید کنیم که کمتر محصولی چنین خاصیتی را دارا می باشد . دیوارپوش ها این ویژگی را مدیون روکش هایی است که با توجه به محصولات جدید تولید می شوند .
در مجموع این محصول دارای ویژگی های دیگری همچون قابلیت شستشو و عدم نفوذ آب و مواد شوینده به آن برای حفظ بهداشت ، نصب سریع و آسان ، سبک شدن ساختمان ، کاهش عبور صدا و جلوگیری از مصرف زیاد انرژی که این ها فقط برخی از ویژگی های دیوارپوش و سقف کاذب می باشد.
کیفیت
یکی از بارز ترین ویژگی های هر محصولی کیفیت و دوام آن محصول می باشد . در نگاهی گذرا شاید تصور کنید که دیوارپوش ها با توجه به تو خالی بودن آن ها استحکام لازم را نداشته باشند .
ما دیوارپوش های تولیدی را تحت فشار های مختلف قرار می دهیم. تا از لحاظ استقامت پل ها ابتدا خیال خود و سپس خیال شما مشتریان عزیز را از لحاظ خرید آسوده گردانیم. حتی با آزمایش انعطاف پذیری قوس و خاصیت بازگشت دیوارپوش را مورد بررسی قرار می دهیم. تا در هر سطحی به راحتی بتوانید پانل ها را نصب نمایید.
مسئله ی دیگری که بسیار حائز اهمیت است ، انعطاف دیوارپوش در عین استحکام آن می باشد .
با توجه به این که پانل ها علاوه بر اینکه بر روی سطوح صاف نصب می شوند ، گاهی ممکن است بر روی سطوح منحنی نیز نصب شوند . به همین دلیل پانل ها باید در درجه اول کامل محکم باشند. در درجه دوم در عین دارا بودن این خاصیت کاملا انعطاف پذیر باشند .
تنوع
دیوارپوش ، هم از لحاظ مدل و هم از لحاظ رنگ ها از سایر اقلام مورد استفاده در بازار مانند کاغذ دیواری و … خوشبختانه چیزی کم ندارد . در واقع تنوع این گزینه آنقدر زیاد است که بتواند پاسخ همه ی سلایق را به خوبی بدهد.
در انتخاب تنوع پانل های پی وی سی از تنه ی درختان تا ویژگی انواع سنگ ها بهره برده شده است .
در این بخش به جمع بندی انواع آن خواهیم پرداخت :
- دیوار پوش لبه کلیک و معمولی
- دیوار پوش ضد ضربه
- دیوار پوش روکش دار
- دیوار پوش هات استمپ
- دیوار پوش چاپی
- دیوار پوش سفید مات و براق
استفاده از دیوارپوش
دیوارپوش و سقف کاذب و یا بطور کلی پانل های پی وی سی به منظور تزئین فضاهای مختلف و به جهت زیبا سازی مورد استفاده قرار می گیرند. اما نباید از قابلیت های این محصول غافل شد زیرا این محصول علاوه بر تنوع بسیاری که در تزئین دکوراسیون دارد ویژگی های بسیاری همچون افزایش سرعت ساخت و ساز ، افزایش مقاومت و کاهش هزینه را در پی دارد.
در نهایت تصمیم با شماست که از چنین محصول منحصر بفردی استفاده کنید یا خیر !
جهت استعلام قیمت ، سفارش و خرید انواع دیوارپوش ها می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید :
۰۹۱۳۴۷۱۹۰۷۶
۰۳۱۵۲۳۷۴۷۷۰
۰۳۱۵۲۳۷۳۱۸۰