دیوار پوش PVC پی وی سی پارس PVC PARS
دیوار پوش PVC پی وی سی پارس PVC PARSپی وی سی پارس فروش دیوارپوش پی وی pvc سی هات ‌استمپ pvc دیوارپوش چاپی فروش سقف کاذب pvc پی وی سی
15th نوامبر 2021
مدیر سایت
0
314

سقف های کاذب گریلیوم

سقف های کاذب گریلیوم از سقف های دکوراتیو هستند. این سقف ها به سقف های کناف باز نیز مشهورند. در این مقاله قصد داریم با هم این سقف ها را بررسی کنیم. سقف های کاذب گریلیوم چه نوع سقف هایی هستند؟ در چه مکانهایی استفاده میشوند؟ با ما همراه باشید.

 

  • سقف گریلیوم چیست؟
  • ویژگی های سقف های گریلیوم
  • در چه مکان هایی استفاده میشود
  • نحوه اجرا
  • عوامل موثر بر قیمت

سقف کاذب گریلیوم

سقف کاذب گریلیوم چیست؟

گریلیوم از واژه­ ی grille به معنای مشبک گرفته شده است. سقف های کاذب گریلیوم از سقف های کاذب مشبک یا سلولی و باز هستند.  این سقف ها از ورق های آلومینیوم گالوانیزه، آهن یا آلیاژهای مرتبط همچنین از چوب و نوع جدیدتر آنها از جنس پلاستیک ساخته میشوند. به سقف های گریلیوم سقف های کناف باز هم گفته میشود چرا که همه چیز از پشت آنها قابل مشاهده است. در واقع این سقف ها از حفره های مربع یا مستطیلی در ابعاد مختلف تولید میشوند. این نوع سقف معمولا با انواع دیگر سقف ها ترکیب میشود و زیبایی چشمگیری ایجاد خواهد کرد. در این مقاله بیشتر در مورد سقف های کاذب گریلیوم فلزی صحبت میکنیم.

ویژگی های سقف های گریلیوم

با توجه به اینکه این سقف ها به صورت قطعات طولی و نواری کار میشوند. به راحتی برای دسترسی به تاسیسات پشت آنها میتوان آن قسمت از سقف را که با پیچ و مهره بسته شده باز کرد و به تاسیسات پشت آن دسترسی پیدا کرد. همچنین در صورت نیاز به تعمیر کافیست همان قسمت از سقف که نیاز به تعمیر دارد باز و تعمیر شود. قابل شستشو بودن از دیگر مزایای این نوع سقف هاست. به دلیل ساختار سلولی آنها بسیار آکوستیک میباشند.

از دیگر مزایای این سقف ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضد زنگ بودن و قابل استفاده در محیط های مرطوب
  • قابلیت نورپردازی بالا به دلیل ساختار مشبک آنها
  • مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف
  • عدم نیاز به درز و انقطاع
  • کمک به سیستم تهویه
  • قابل رنگ آمیزی
  • تنوع رنگ
  • وزن سبک
  • ضد حریق
  • ضد خش
  • دوام بالا
  • و…

 

معایب

این سقف ها در اندازه های طولی تا حداکثر ۲٫۳ متر موجودند. در نتیجه بهتر است آنها را به صورت عرضی کار کرد. برای اجرای این سقف ها نیاز به زیرسازی آهنی است.

 

در چه مکانهایی از سقف های گریلیوم استفاده میشود؟

به طور کلی از این سقف ها بیشتر در محیط های عمومی و صنعتی استفاده میشود. به دلیل طول کم آنها برای محیط های با عرض کم مثل راهروهای ایستگاه مترو، مراکز اداری، آموزشی ، صنعتی بسیار مناسب هستند. از دیگر مکانهایی که از این نوع سقف ها استفاده میشود میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بیمارستان ها و آزمایشگاه ها
  • سالن های آمفی تئاتر
  • نمایشگاه ها و فرودگاه ها
  • ساختمانهای اداری، تجاری و مسکونی

 

سقف های کاذب گریلیوم چگونه اجرا میشوند

اجرای سقف های کاذب گریلیوم در دو مرحله انجام میشود. مرحله اول زیر سازی و مرحله دوم نصب پنل ها

زیرسازی

در مرحله اول یعنی زیر سازی اولین کاری که انجام میشود بررسی استحکام سقف اصلی است. سازه سقف را به کمک آویزهایی جهت تحمل وزن سقف کاذب به سقف پیچ میکنند. ترازکردن این آویزها بسیار مهم است و باید کاملا دقیق و منطبق بر کد درخواستی کارفرما باشد. در واقع آویزها یا نگهدارنده ها نقش اصلی را در تحمل وزن سقف بر عهده دارند. سپس فصل مشترک دیوار ها ، سقف و ستونها نبشی کشی میشود. سازه های اصلی را به آویزها متصل میکنند و سازه های فرعی به سازه های اصلی مونتاژ میشوند.

نصب پنل ها

پس از مرحله زیرسازی نوبت به مرحله نصب پنل ها میرسد. برای اینکار بعد از اینکه نگهدارنده های سقف به طور عمودی به سقف پیچ شدند. پنل ها را روی آنها سوار میکنند. رعایت دقیق فواصل و قرینگی در این مرحله اهمیت ویژه ای دارد.

عوامل موثر بر قیمت سقف کاذب گریلیوم

با توجه به اینکه این سقف کاذب از آلومینیوم ساخته میشود. قیمت آن نسبت به سایر سقف های کاذب بالاتر است. و قیمت آن به ابعاد عرض و ارتفاع تیغه ها و اندازه حفره های شبکه ها بستگی دارد. چرا که هرچه اندازه حفره ها بزرگتر باشد میزان آلومینیوم بکار رفته در آنها کمتر است. همچنین رنگ های مختلف آنها نیز اندکی باهم تفاوت قیمت دارند.

سخن آخر

در این مقاله با سقف های کاذب گریلیوم آشنا شدیم جهت آشنایی با دیگر سقف های کاذب به مقاله آشنایی با انواع سقف های کاذب مراجعه کنید.

شرکت پی وی سی پارس تولید کننده و اجراکننده  انواع دیوار پوش و سقف کاذب در سراسر ایران آماده دریافت سفارشات شما مخاطبان عزیز میباشد. جهت دریافت هرگونه مشاوره در زمینه سقف های کاذب  با متخصصان ما در پی وی سی پارس از طریق کانال ارتباطی اینستاگرام در ارتباط باشید.

برچسب ها :   
مطالب مرتبط
28 دسامبر 2021
444

سقف کاذب CNC چیست؟

سقف های کاذب CNC تکنولوژی جدیدی هستند که به کمک دستگاه های CNC طرح های زیبا و خیره کننده ای روی سطح چوب ، mdf  یا pvc ایجاد میکنند. که به کمک نورپردازی میتوان سقف های جذابی ایجاد کرد.  در این مقاله قصد داریم با این نوع سقف ها بیشتر آشنا شویم. سقف کاذب CNC […]

28 دسامبر 2021
245

سقف کاذب رابیتس

سقف کاذب رابیتس یکی از قدیمی ترین انواع سقف کاذب است که بیشتر در ساختمان های کلاسیک استفاده میشود. در این مقاله قصد داریم با این نوع سقف کاذب آشنا شویم و مزایا و معایب آن را با هم بررسی کنیم. آنچه در این مقاله خواهیم خواند: سقف کاذب رابیتس چیست؟ سقف کاذب رابیتس از […]

28 دسامبر 2021
341

سقف کشسان چیست؟

تعمیر سقف قدیمی و خراب ممکن است هزینه و تلاش زیادی در بر داشته باشد. یکی از راه حل های محبوب حل این مشکل سقف کشسان است. سقف کشسان بسیار سبک تر از گچ است. همچنین امکان نصب سریعتر را فراهم می کند. سقف کشسان جایگزینی است که ارزش امتحان کردن را دارد. برخلاف سقف […]

28 دسامبر 2021
461

سقف کاذب دامپا

آیا تا کنون نام سقف کاذب دامپا را شنیده اید؟ در واقع باید گفت شما بارها این سقف ها را در مکان های مختلف دیده اید. در این مقاله قصد داریم شما را با این نوع سقف کاذب مزایا و معایب آن همچنین نکات اجرایی نصب سقف کاذب دامپا آشنا شویم. با ما همراه باشید. […]