دیوار پوش PVC پی وی سی پارس PVC PARS
دیوار پوش PVC پی وی سی پارس PVC PARSپی وی سی پارس فروش دیوارپوش پی وی pvc سی هات ‌استمپ pvc دیوارپوش چاپی فروش سقف کاذب pvc پی وی سی
17th نوامبر 2021
مدیر سایت
0
232

راهنمای انتخاب سقف کاذب مناسب

انتخاب سقف کاذب مناسب تاثیر زیادی در معماری داخلی ساختمان دارد. سقف های کاذب علاوه بر زیبایی خاصی که به ساختمان میدهند. به عنوان عایق صوتی و حرارتی استفاده میشوند و امکان نورپردازی درساختمان را برای ما فراهم میکنند. همچنین به عنوان پوشش مناسب برای پوشاندن تاسیسات فنی ساختمان مثل پوشاندن لوله ها مناسب هستند. در این مقاله قصد داریم ضمن اینکه نکاتی برای انتخاب سقف کاذب مناسب ارائه میدهیم شما را با برخی نکات اجرایی و محاسبه هزینه سقف کاذب آشنا کنیم.

سقف کاذب

نکاتی برای انتخاب سقف کاذب مناسب

اولین نکته این است که سقف کاذب باید متناسب با محل استفاده آن در نظر گرفته شود. انتخاب سقف کاذب مناسب به عوامل زیادی بستگی دارد. به عنوان مثال برای انتخاب سقف کاذب مناسب برای محیط های مرطوبی مثل سرویس بهداشتی خاصیت ضد رطوبت بودن اهمیت ویژه ای دارد. یا برای فضای آشپزخانه سقف کاذبی را انتخاب میکنیم که قابل شستشو باشد. برای محیط هایی که به آرامش نیاز دارند مثل کتابخانه، رستوران و… خاصیت عایق صوتی بودن اهمیت بیشتری دارد. برای محیط های عمومی که صرفه جویی در مصرف انرژی اهمیت داشته باشد سقف کاذبی انتخاب میکنیم که عایق حرارتی باشد. نور مناسبی داشته باشد. بتوانیم نورپردازی مناسبی روی آن انجام دهیم.

نکته دیگری که هنگام انتخاب طرح و متریال سقف کاذب مهم است حسی است که متناسب با محلی که سقف کاذب استفاده میشود منتقل میکند. به عنوان مثال سقف های چوبی محیطی دوستانه را القا میکنند. یا سقف های آسمان مجازی آرامش آسمان را منتقل میکنند.

سقف های کاذب علاوه بر زیبایی و مدرن بودن برای پوشاندن سیم کشی ها، لوله کشی ها، کانال کشی ها و تاسیسات فنی استفاده میشوند.

قابلیت ترمیم و بازسازی یا تعویض راحت سقف های کاذب از دیگر مواردی است که باید به آن توجه کرد.

سقف های کاذب از متریال های متفاوتی ساخته میشوند. که از آن جمله میتوان به سقف های چوبی، آلومینیومی، کناف، گلس، پی وی سی و رابیتس اشاره کرد. برای آشنایی بیشتر میتوانید به مقاله انواع سقف های کاذب مراجعه کنید.

 

 

هزینه اجرای سقف کاذب چگونه محاسبه میشود

عوامل مختلفی مثل هزینه حمل و نقل، نوع و کیفیت متریال استفاده شده، نیروی انسانی در محاسبه هزینه سقف کاذب دخیل هستند. چند مورد را با هم بررسی میکنیم.

نوع طراحی:

هرچه طراحی انتخاب شده پیچیده تر باشد هزینه آن بالاتر است.

مساحت:

اندازه فضایی که سقف کاذب را اجرا میکنیم مهم است. ولی در واقع هزینه تمام شده به ازای متر واحد، برای فضاهای بزرگتر پایین تر است.

کیفیت و جنس متریال:

کیفیت و جنس مواد بکار رفته اهمیت دارد. هرچه از مواد با کیفیت تری استفاده شود بطبع هزینه بالاتر است. ولی از آنجا که مواد با کیفیت تر دوام و طول عمر بالاتری دارند بازگشت سرمایه در آنها بالاتر است.

در دسترس بودن:

اگر از موادی استفاده میکنید که در دسترس هستند و به راحتی در بازار یافت میشوند هزینه کاهش میابد.

هزینه های اضافی:

شامل هزینه تکمیل، برش کاری، اتصالات، روشنایی و… میباشد.

 

محاسبه متراژ و دستمزدها

برای محاسبه متراژ و دستمزد اجرای سقف های کاذب سه حالت دارد:

اول مساحت فضا محاسبه میشود.  این عدد با مساحت اجرای کار جمع می شود. و در قیمت توافقی برحسب متریال و حجم کار ضرب میشود. حالت دوم مساحت المانهای عمودی و لفقی در قیمت توافقی ضرب میشود. در حالت سوم قیمت توافقی توسط پیمانکار به صورت مقطوع تعیین میشود.

نکات مهم اجرای سقف کاذب

اگر اسکلت ساختمان فلزی است لازم است برای زیر سازی سقف آهن کشی زیر سقف کاذب را به تیر اصلی جوش داد.

اگر اسکلت ساختمان بتنی است لازم است قبل از بتن ریزی و نازک کاری آهن کشی سقف را به میلگردهای اصلی کلاف متصل کنید.

پنل های با روکش پارچه، چوب و گچ عایق صوتی ایجاد میکنند.

چه مواقعی از سقف کاذب استفاده نکنیم

سقف های کاذب ارتفاع را کم میکنند در نتیجه برای محیط های با ارتفاع بلند مناسب هستند. در محیط های با ارتفاع بلند علاوه برزیبایی باعث گرم شدن راحت تر محیط نیز میشوند. این در حالی است که سقف های کاذب برای محیط های با ارتفاع سقف کوتاه مناسب نیست.

سخن پایانی

در این مقاله نکاتی برای انتخاب سقف کاذب مناسب ارائه شد. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به مقاله قیمت سقف کاذب مراجعه کنید.

شرکت پی وی سی پارس تولید کننده دیوارپوش و سقف کاذب آماده دریافت سفارشات شما عزیزان از سراسر کشور می باشد. جهت سفارش و خرید  سقف های کاذب می توانید با پی وی سی پارس تماس بگیرید.

برچسب ها :   
مطالب مرتبط