دکوراسیون در لغت به معنای چیدمان است از این رو می توان دکوراسیون داخلی را نحوه چیدمان وسایل مختلف در یک ساختمان تعریف کرد.
طراحی دکوراسیون داخلی تنها محدود به خانه نشده و میتواند شامل محیط هایی مانند اداره، هتل ها، مدارس ، فروشگاه ها و…شود. برای اینکه تصمیم بهتری در رابطه با طراحی دکوراسیون داخلی خانه یا محل کارتان بگیرید در ادامه شما را با سبک های محبوب در دکوراسیون داخلی آشنا می کنیم.
انواع سبک های دکوراسیون داخلی
سبک مدرن
ویژگی سبک دکوراسیون مدرن سادگی آن است. در این سبک باید از وسایلی با خطوط صاف و منظم استفاده شده و هر چه وسایل صیقلی تر باشند به سبک مدرن نزدیک تر هستند. یکی دیگر از ویژگی های این سبک خلوت بودن فضای داخلی ساختمان است در واقع باید فقط وسایل ضروری چیده شوند تا فضایی به دور از به هم ریختگی و تجمل ایجاد شود.
مصالح به کار رفته در این سبک نیز مهم بوده و بیشتر از شیشه ، سنگ ، فلز و ..استفاده می شود. رنگ ها نیز در این سبک اهمیت دارد و بیشتر از رنگ های خنثی استفاده می شود.
سبک مینیمال
سبک مینیمال نیز مانند سبک مدرن به دنبال سادگی است. همان طور که از اسم این سبک مشخص است به کمترین چیزها بسنده کرده و باید از ابزار و لوازم ضروری در دکوراسیون داخلی استفاده شود. در این سبک از هرگونه تجمل و زرق و برق دوری کرده و طراحی با فضای خالی زیاد است. در سبک مینیمال نور خورشید به فراوانی وجود داشته و از رنگهای خنثی مانند سفید ، کرم و .. استفاده می شود.
از ویژگی های جالب این سبک استفاده از شکل های هندسی مانند مربع ، مستطیل و در واقع خطوطی صاف و مستقیم است.
سبک صنعتی
سبک صنعتی را می توان ترکیبی از عناصر قدیمی و عناصر مدرن تعریف کرد که نمایی منحصر به فرد به فضای داخلی می بخشد. از مصالح به کار رفته در این سبک می توان به بتن ، چوب و…اشاره کرد. رنگ های به کار رفته در سبک صنعتی رنگ های گرم و طبیعی مانند قهوه ای و خرمایی است و رنگ های روشن در این سبک کاربرد زیادی ندارند.
یکی از نکات جالب سبک صنعتی این است که لوله ها و اتصالاتی که همه سعی بر پنهان کردن آن دارند در این سبک پوشانده نشده و نمایان است.
سبک آرت دکو
آرت دکو از سبک های تجملی و پر زرق و برق است. استفاده از خطوط زیکزاک و دندانه دار ، اشکال هندسی مختلف در این سبک جلب توجه می کند. استفاده از سطوح براق و درخشنده در این سبک مهم بوده و از آینه و یا وسایل شیشه ای زیاد استفاده می شود. به کار بردن تابلوهای نقاشی جذاب ، وسایل آنتیک و لوکس ، تزئینات زیاد از ویژگیهای مهم در این سبک لوکس و پر تجمل است.
سبک معاصر
سبک معاصر همان گونه که از اسم آن مشخص است به زمان حال برمیگردد. این سبک از ابزار و عناصری که در زمان حال وجود دارند برای دکوراسیون داخلی استفاده می شود. از ویژگی های این سبک می توان به استفاده ترکیبی از خطوط صاف و منحنی اشاره کرد. در واقع باید در کنار ابزاری با خطوط مستقیم و صاف ابزاری با خطوط منحنی نیز چیده شود.
در این سبک هم باید به ضروریت وجود اشیا در دکوراسیون داخلی توجه کرد. رنگ های خنثی و وجود نور نیز از دیگر ویژگی های این سبک می باشد.
سبک انتقالی
سبک انتقالی از جمله محبوب ترین سبک های طراحی داخلی است که یک ترکیب متعادل از طراحی سنتی و مدرن ایجاد می کند.
به عنوان مثال در این سبک از استیل وشیشه که در سبک مدرن استفاده می شود به همراه مبلمان با پارچه های مخملی که مختص سبک سنتی است استفاده می شود.
سبک فرانسوی
استفاده از رنگ های گرم مانند قرمز ، زرد ، طلایی ، مصالح طبیعی مانند سنگ و اجر ، ظروف چینی تزیینی و رو تختی های سنگین از ویژگی های برجسته سبک فرانسوی محسوب می شود.
سبک سنتی
سبک سنتی با توجه به فرهنگ هر کشور به صورت متفاوتی تعریف می شود. به عنوان مثال سبک سنتی ایرانی که از سبک های محبوب دکوراسیون داخلی در ایران به شمار رفته که در آن از فرش های ایرانی ، تخت های چوبی ، ظروف سفالی ، تابلو های خطاطی شده و وسایلی از این قبیل استفاده می شود.
البته رنگ های قرمز و آبی در سبک سنتی ایرانی کاربرد زیادی دارد.
سبک های دکوراسیون داخلی به همین جا محدود نشده و شامل سبک های مختلف دیگری نیز می باشد .
شما همراهان گرامی می توانید در رابطه با انتخاب سبک مناسب دکوراسیون داخلی خانه یا محل کار خود با پی وی سی پارس تماس بگیرید.