آیا شما هم از آن دسته افراد هستید که دوست دارید کفپوش خانه خود را هم از جنس چوب تهیه کنید؟ همانطور که می دانید هزینه آن برای بسیاری از افراد مقرون به صرفه نیست. لمینت یک تکنولوژی پیشرفته در صنعت کفپوش محسوب می شود.
کفپوش های لمینت یک پوشش ترکیبی هستند. یعنی با اتصال چند لایه مختلف روی یک سطح تولید می شوند. لایه ی مرکزی آن از جنس فیبر متراکم ( با تراکم های زیاد یا متوسط ) می باشد. کفپوش های لمینت یک نوع کفپوش محبوب برای قسمت های نشیمن، آشپزخانه، ناهار خوری، اتاق خواب، راهرو و سایر مناطقی هستند که در معرض رطوبت بیش از حد نیستند.
ساختار کفپوش لمینت
کفپوش لمینت از چهار لایه تشکیل شده است. که این لایه ها روی هم سوار شدند. در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:
لایه اول یا overlayer:
این لایه یک پوشش مقاوم در برابر سایش ایجاد می کند. همچنین این لایه در برابر دمای زیاد و فشار بالا و ضرب دیدگی ها مقاومت کفپوش را بالا می برد.
لایه دوم یا Decorative paper:
این پوشش انواع مختلفی دارد. که با توجه به نوع آن عبور پرتوهای uv جلوگیری می کند. این لایه هم به کمک لایه اول مقاومت کفپوش در برابر ضربه را تقویت می کند.
لایه سوم یا HDF:
تخته پایه HDF وزنی معادل ۸۸۰ کیلوگرم را تحمل میکند. این مقدار با درجه بندی متفاوت آن متغیر است.
لایه چهارم یا Balance paper:
این لایه با ملامین جذب شده ای که دارد باعث حفظ شکل و ابعاد کفپوش می شود. همچنین این لایه از جذب آب و رطوبت توسط کف ممانعت می کند. با این کار مقاومت کفپوش در مقابل رطوبت را افزایش می دهد.
انواع کفپوش لمینت
کفپوش لمینت امروزه انواع زیادی دارد . بر اساس معیارهای گوناگون این دسته بندی متغیر است. با ما همرا باشید تا به معرفی آنها بپردازیم
بر اساس طرح و سطح لمینت
اگر معیار انتخاب شما بر اساس سطح و طرح باشد، می توانید یکی از انواع ان را انتخاب کنید.
صاف و صیقلی (Smooth) لایه اول یا رویی کفپوش صاف و صیقلی و یکدست می باشد.
برجسته (Embossed) بعضی از کفپوش ها سطح رویی ناصافی دارند. برجستگی و فرورفتگی آن منطبق بر گره های روی چوب می باشد.
دست تراش (Hand scraped) این نوع کفپوش ها مانند این هستن که با دست تراشیدهشدهباشند . سطح رویی بسیار برجسته ای دارند و نمایی آنتیک به خانه شما می بخشد.
بر اساس براق بودن لمینت :
با توجه به سلیقه مصرف کنندگان میزان براق بودن کفپوش می تواند متفاوت باشد. هرچه براق تر باشد لکه ی ایجاد شده بر روی آن بیشتر دیده می شود:
- مات
- نیمه براق
- براق(گلاسه)
کفپوش لمینت بر اساس میزان مقاومت:
مهمترین مشخصه فنی که یک کفپوش باید بر طبق استاندارد داشته باشد مقاومت در براب سایش و خوردگیست. کلاس سایش کفپوش (abrasion class) که به اختصار AC گفته می شود. همان مشخصه کاربردی کفپوش است. این کلاس به دسته بندی زیر تعریف می شود:
- کلاس AC1: این دسته برای مکان های مسکونی که رفت و آمد درآن کم است استفاده می شود. مانند اتاق خواب
- کلاس AC2: این کلاس با یه درجه بالاتر برای مکان های مسکونی با رفت و آمد متوسط مورد استفاده قرار می گیرد. مانند فضای ناهارخوری
- کلاس AC3: این کلاس مناسب فضاهای مسکونی با رفت و آمد زیاد می باشد. و حتی برای فضای تجاری که تردد درآن کم باشد. مانند دفاتر مدیران
- کلاس AC4: مخصوص مکان های تجاری با رفت و آمد متوسط میباشد. مانند فروشگاه های کوچک
- کلاس AC5: دسته آخر هم مناسب فضای های پرتردد تجاری مانند فروشگاه های بزرگ در نظر گرفتهمی شود.
کلام آخر:
در این مقاله شما با کفپوش لمینت و انواع آن آشنا شدید. در نظر داشته باشید انتخاب یک کفپوش مناسب و با کیفیت بسیار مهم است. پس فضای خود را در اختیار کارشناسان پی وی سی پارس قرار دهید. متخصصان ما همواره در کنار شما خواهند بود تا بهترین انتخایب را داشته باشید. برای مقایسه کفپوش لمینت و سرامیک به وبسایت پی وی سی پارس مراجعه کنید.
The very next time I read a blog, I hope that it wont disappoint me as much as this one. I mean, Yes, it was my choice to read through, however I genuinely believed you would have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of crying about something you could fix if you werent too busy searching for attention.