دیوار پوش PVC پی وی سی پارس PVC PARS

سقف کاذب دامپا

سقف کاذب دامپا

آیا تا کنون نام سقف کاذب دامپا را شنیده اید؟ در واقع باید گفت شما بارها این سقف ها را در مکان های مختلف دیده اید. در این مقاله قصد داریم شما را با این نوع سقف کاذب مزایا و معایب آن همچنین نکات اجرایی نصب سقف کاذب دامپا آشنا شویم. با ما همراه باشید.

 

  1. سقف کاذب دامپا چیست؟
  2. انواع سقف کاذب دامپا
  3. در چه مکان هایی استفاده میشود
  4. ویژگی ها
  5. نکات اجرایی

 

سقف کاذب دامپا چیست؟

دامپا پوششی است که برای سقف کاذب استفاده میشود. استفاده از این ابزار به عنوان سقف کاذب مانع از ورود باد به سازه زیر سقف میشود. سقف کاذب دامپا از دو قسمت اصلی تشکیل شده است. یکی چهارچوب یا همان دامپا و دیگری سازه یا ورقه های دامپا است. بسته به نوع کاربرد با استفاده از پرچ یا جوش جهت اتصال ورقه های دامپا به سازه ها استفاده میشود. چهار چوب دامپا به طور کلی زیر سازه های دامپا پنهان میشود و برای پنهان کردن اتصالات برق و تاسیسات فنی مناسب است.  ورقه های دامپا از ورقه های گالوانیزه ساده، ورق گالوانیزه آلومینیومی و ورقه های روغنی فولادی استفاده میشود. که بسته به شرایط استفاده از هریک از آنها استفاده میشود. این سقف ها وزنی حدود ۲ کیلوگرم در هر متر دارند درنتیجه بسیار سبک هستند. که این یکی از مزیت های استفاده از این نوع سقف هاست.

انواع سقف های کاذب دامپا

سقف های کاذب دامپا به دو نوع ساده و سوراخ دار یا پانچ دار تقسیم میشوند. این نوع سقف های کاذب ساده در اندازه های ۱۰ تا ۲۰ سانتی متری در طول بیشینه ۶ مترهستند. سقف های کاذب سوراخ دار صفحاتی با سوراخ های یک تا دو میلی متری هستند که پشت آنها صفحات نمدی یا کاغذهای مشبک قرار دارد.

 

از سقف های کاذب دامپا در چه مکانهایی استفاده میشود؟

به طور کلی از این نوع سقف های کاذب بیشتر در محیط های عمومی و صنعتی استفاده میشود تا در دکوراسیون منازل. مکان هایی که از این نوع سقف ها استفاده میشود میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

 

ویژگی ها

  1. سبک و قابلیت حمل آسان
  2. عایق رطوبت
  3. عایق صوت (در دامپاهای پانچ دار بدلیل وجود نمد پشت آنها)
  4. نصب آسان و سرعت اجرا
  5. قیمت مناسب
  6. مقاومت بالا در برابر رطوبت
  7. قابلیت شستشو
  8. قابلیت رنگ آمیزی و رنگ ثابت
  9. طول عمر بالا
  10. مقاوم در برابر حریق و زلزله
  11. انعطاف پذیری بالا
  12. امکان برش در اندازه های دلخواه
  13. مقاوم در برابر باد، طوفان، گرما و سرما
  14. سهولت دسترسی به تجهیزات پشت آن
  15. تنوع رنگ و در دسترس بودن

 

 

نوع اتصال

ورقه های دامپا را به سه صورت به چهارچوب آن متصل میکنند.

جوشی: دامپا های ورق روغنی را معمولا به کمک جوش به هم متصل میکنند.

پرسی: دامپا های رنگی با این روش متصل میشوند.

پیچی: از این روش برای انواع دامپاها میتوان استفاده کرد.

 

نکات اجرایی نصب

برای اجرای سقف کاذب دامپا در مرحله اول مانند سایر سقف های شبکه ای نبشی ها دور تا دور دیوارها جوش داده میشوند. این نبشی ها از جنس آلومینیوم گالوانیزه یا استیل است. این مرحله بسیار مهم است و باید با اندازه گیری و تراز دقیق انجام شود. ورقه های لمبه داخل این پروفیل فیل ها قفل و بست میشوند. مرحله بعدی نصب تسمه های آویز و نگهدارنده ها یا  u چنل هاست. تعداد این نگهدارنده ها به اندازه سقف، طول پانل ها و تجهیزاتی که روی این سقف ها نصب میشود از جمله لامپ های روشنایی و… دارد.

نکته مهم

دانستن این نکات برای نصب سقف کاذب دامپا لازم است ولی برای داشتن سقف شیک و زیبا از افراد متخصص و حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید.

سخن آخر

شرکت پی وی سی پارس تولید کننده انواع دیوار پوش و سقف کاذب در سراسر ایران آماده دریافت سفارشات شما مخاطبان عزیز میباشد. همچنین با داشتن متخصصین حرفه ای در زمینه اجرا آماده خدمت رسانی به شما مخاطبان عزیز در سراسر ایران است. برای کسب اطلاعات بیشتر دیدن نمونه کارها و قیمت انواع سقف کاذب میتوانید به صفحه اینستاگرام پی وی سی پارس مراجعه کنید.

دیگر انواع سقف های کاذب را میتوانید در مقاله آشنایی با انواع سقف های کاذب مطالعه کنید.

خروج از نسخه موبایل